Sverige


SÄLEN – Ski & Fly

Skärmflygning, speedriding, skidåkning och skön afterSki & Fly

Passa på och lämna gråvädret i december och åk på vår Ski & Fly helg! Sälen är vår hemmaplan sedan 25 år och här vi vet alla guldkorn både gällande flygning, skidåkning samt mat och dryck.  Vi kan lova en rolig helg med skidåkning, härlig afterski och givetvis så mycket flygning som vädret tillåter.  Det finns flera startplatser för vindriktningarna V, NV, SV, N och NO som vi når med stolliftar Detta innebär möjlighet till att samla många höjdflyg då landningarna ligger väldigt nära stolliftarna. Vi har även en egen backe att prova speedriding på samt även några flygställen som vi kan nå med skoter. Vi bor i en modern och välutrustad lägenhet i närheten av liftarna i Tandådalen. Det kommer även finnas möjligheter till att prova på speedriding samt att testa snowkiting. En av kvällarna besöker vi Lammet & Grisen för att äta och dricka gott (givetvis till rabatterat pris!).

I paketet ingår boende, linne, slutstäd, 3 dagars skipass samt personlig coaching både för flygning och skidåkning av examinerad skidlärare och skärmflygsinstruktör. Och som alltid så är det max 6 Piloter på våra resor, lämplig nivå Student Berg.

Pris: 3 750kr/pers. Sista anmälningsdag 15:e nov. I priset ingår även snögaranti, (innebär att minst 10 nedfarter ska vara öppna inom SkiStar Sälen) uppfylls inte detta och du väljer att inte åka med, då återbetalas hela summan.

För mer info läs gärna artikeln i Hypoxia:

Artikel om flygning i Sälen

För bokning, frågor och info:

Mail: stefan@skiandsky.se

Phone: +46 (0)72 742 05 56

Nästa Ski & Fly helg: 2023-12-14 tom 2023-12-17 och vi tar max 6 deltagare.