FRANKRIKE


FRANKRIKE – Val d’Isere, speedriding & skidåkning i världsklass!

Speedriding och skidåkning i pittoreska Val d’Isere! En skidort som tillsammans med Tignes bildar ett högalpint jätteskidområde i absolut världsklass. När det gäller speedriding, som är temat för resan, är området kanske det allra bästa i världen? Stora ytor och långa åk som passar både den ovane speedridern, samt dig som har åkt en hel del tidigare och gillar utamaningar! Vi bor centralt i Val d’Isere i en lägenhet med dubbelrum och med närhet till både skidområde och utbudet i centrum.

Ledare/instruktörer är två av Sveriges mest erfarna Speedriders. Stefan Atterlid den ende i Sverige som både är Skärmflyginstruktör samt Internationellt certifierad skidlärare. Och Mikael Söderberg som förutom erfaren speedrider också är en mycket rutinerad fallskärmsinstruktör och skärmflygare.

Kommande speedridingresor till Val d’Isere är:

V11, 9-17/3 2024, 7 speedridingdagar. Pris 9950kr

I priset ingår transfer från Geneves flygplats, boende, linne, slutstäd samt coaching i skidåkning och speedriding.  Skipass till skidområdet köper du själv på plats.  Det kommer finnas möjlighet för ett par personer att hyra speedriding utrustning.

Max 4 piloter. Resan passar dig som är P1:a, van skidåkare och som har provat att flyga speedriding eller minivinge.

Flygresan till Geneve löses på egen hand. Det finns flera bolag som tar dig dit för en billig peng. Kontakta oss gärna!

För bokning, frågor och info:

stefan@skiandsky.se eller mike@bymike.se