Italien


ITALIEN – Härlig flygning i bergen vid Gardasjön!

Malcesine vid foten av Mt Baldo vid Lago di Garda är kanske den enda orten i världen som har både skärmflygning, vindsurfing, kitesurfing, mtb, klättring, vandring och trailrunning av högsta klass. Och lägger man till bra mat & dryck, samt en liten och pittoresk gammal stad, så har man enligt oss ett resmål som erbjuder upplevelser utöver det vanliga.

Vi flyger i huvudsak fr Mt Baldo som har närmare 1750m fallhöjd till landningen vid Gardasjön. Det finns stora, fina grässtarter för alla vindriktningar utom SO. Området är välkänt bland acroflygare så räkna med att se häftiga manövrar över sjön! Vi flyger hang, termik samt fina kvällsflyg. Mt Baldo är ett toppställe för att förbättra sin flygkänsla! Flytväst är ett krav för flygning vid Gardasjön och det finns att låna om du inte har en egen.

Vi bor i ett riktigt bra hus med pool, utsikt över sjön och med gångavstånd till både kabinbanan, stränderna och restaurangerna i Malcesines centrum.

Nästa skärmflygresa till Italien blir 2024.   Max 6 piloter och lämplig nivå är P1. 

Pris: 10 950 kr. I priset ingår transfer, boende, linne, slutstäd, hyrbilar, svensk instruktör, flygcoaching, flytväst samt lokal guide vid behov. Liftkort till kabinen köper du själv på plats. Flygresan till Milano/Bergamo ordnar du på egen hand  – det finns flera lågprisbolag som tar dig dit för en billig peng. Kontakta oss gärna för mer information!

För dig som bokar både Kroatien och Gardasjön så ingår bilresan fr Kroatien till Gardasjön i priset.

Läs gärna artikeln i Hypoxia för mer info:

Hypoxia om flygning vid Gardasjön

För bokning, frågor och info:

Mail:stefan@skiandsky.se

Phone: +46 (0)72 742 05 56