SKÄRMFLYGRESOR


Våra olika destinationer är valda med stor omsorg och har alla sina unika fördelar.

På våra skärmflygresor står du som gäst i fokus och vi lovar både inspiration, utveckling och glädje. Målet med alla resor är att erbjuda roliga och framför allt säkra flyg- eller skidupplevelser. Vi åker alltid med små grupper, max 6 piloter. Svensk instruktör och tillgång till lokal expertis ingår.

Vi reser till de guldkorn som vi har stor kunskap om och som uppfyller våra högt ställda krav vad det gäller bra flyg- och skidförhållanden. Korta transporter och bra boende är också något som vi prioriterar högt.

Vi samlas oftast på en flygplats nära vår slutdestination. Den låga prisbilden i flygbranschen är en stor fördel för dig som resenär och bokar du dina flygbiljetter i tid så blir flygresan oftast riktigt prisvärd.

Våra skärmflygsresor är avsedda för SSFF medlemmar. Vi samarbetar med Kammarkollegiet, vilket innebär om resan skulle bli inställd eller avbruten så skyddas du av resegarantilagen mot eventuella ekonomiska förluster för din vistelse på orten. Bokning sker genom att du betalar en anmälningsvagift på 2000 kr. Slutbetalning sker 45 dagar före avresa.

Bokningsvillkor
– Resegarantiavtal finns tecknat med Kammarkollegiet
– Bokningen är bekräftad då anmälningsavgiften är betald
– Vid avbokning senast 30 dagar före avresan återbetalas resan förutom anmälningsavgiften
– Vid avbokning 29 till 15 dagar före avresan återbetalas 50% av resan
– Vid avbokning 14 dagar eller senare återbetalas 25% av resan

Läs mer om våra destinationer och kommande skid- och skärmflygresor i menyn.