Kroatien


KROATIEN –  Hang, termik & konvergens nära Adriatiskahavet!

Norra Kroatien och Istrien erbjuder härlig skärmflygning i en enormt vacker region! Området har flera fina flygställen och några av dem riktigt spektakulära! Räkna med både hang-, termik- och konvergensflygning. Förutom fin flygning bjuder Kroatien på vacker natur, kristallklara badvatten, pittoreska byar samt mat & dryck i världsklass. Vi kommer i år att bo i härliga Istrien i ett hus med egen pool och har inom 45 min fyra helt fantastiska flygställen. Området är en härlig mix av Italien och Frankrike, men lite tajtare, intimare och betydligt billigare!

Nästa skärmflygresa till Kroatien är 13 tom 20 maj 2022.   Max 6 piloter och lämplig nivå är P1. För att åka med på resan behöver du vara fullvaccinerad mot Covid-19.

Pris: 9 150 kr + att vi delar den faktiska kostnaden för bränsle och ev vägtullar. I priset ingår transfer, boende, linne, slutstäd, hyrbilar, svensk instruktör, flygcoaching samt lokala guider vid behov. Flygresan ordnar du på egen hand – I år flyger vi till Trieste i Italien och åker sedan gemensamt till Istrien. Kontakta oss gärna för mer information!

För dig som bokar både Kroatien och Gardasjön så ingår bilresan fr Kroatien till Gardasjön i priset och vi delar på den faktiska boendekostnaden 20-21/5.

Kolla gärna dessa länkar för mer info:

Artikel i Hypoxia >>     Flygning i Kroatien >>

För bokning, frågor och info:

Mail:stefan@skiandsky.se

Phone: +46 (0)72 742 05 56